salecustomerservice07@outlook.com - PAKDEZONOPJEDAK.NL Store

MIJN BESTELLINGEN

Privacy verklaring

ONLINE BELEID - privacy statement
www.calvinkleinshopde.com weet dat u schelen hoe uw informatie wordt gebruikt en gedeeld. Wij waarderen uw vertrouwen dat wij uw gegevens zorgvuldig en verstandig zullen gebruiken. Deze verklaring beschrijft ons privacybeleid met betrekking tot de informatie die we verzamelen via de website op www.calvinkleinshopde.com, vanaf uw mobiele telefoon of apparaat als gevolg van uw deelname aan mobiele marketing en in www.frodelien.nl winkels, zoals hieronder beschreven onder "Welke informatie verzamelen we en hoe gaan we het gebruiken?". Door het bezoeken van www.frodelien.nl of toestemming om deel te nemen in onze mobiele marketing programma, gaat u akkoord met de in dit Privacy Statement omschreven praktijken.
Welke informatie wij verzamelen en hoe gaan we daarmee om?
De informatie verzamelen we vallen in twee categorieën: (1) persoonlijke informatie die u verstrekt, en (2) het bijhouden van informatie als u via de site te navigeren, op uw mobiele telefoon of apparaat.
Persoonlijk identificeerbare informatie
We zullen verzamelen en opslaan van persoonlijk identificeerbare informatie wanneer u het volgende doen:
1. Koop onze producten. Wanneer u producten van ons te kopen via de site, zullen wij persoonlijk identificeerbare informatie over u verzamelen, zoals uw naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer, mobiel telefoonnummer. Wij gebruiken deze informatie om te verwerken en met u te communiceren over uw bestelling. Wanneer u een product koopt via de site, kan u ook kiezen of u wilt dat wij u informatie over onze producten, diensten, speciale promoties of incentives.
2. Vrijwilligers informatie. Om u te voorzien van een betere en meer persoonlijke service, evenals te houden u op de hoogte over de producten en diensten van ons en derden, kunnen we andere persoonlijk identificeerbare informatie die u ons vrijwillig, zoals informatie over uw persoonlijke voorkeuren, survey verzamelen reacties, informatie over uw transacties en interacties met ons.
3. Maak een account aan. U heeft de mogelijkheid om een ​​account aan te maken bij ons op de site. Wanneer u een account aan te maken, verzamelen wij persoonlijk identificeerbare informatie zoals uw naam, postadres, telefoonnummer, mobiel nummer, e-mailadres en geboortedatum. Wij gebruiken deze informatie om uw account te beheren en aanpassen en verbeteren van uw online shopping ervaring. U kunt ook kiezen of u wilt dat wij u informatie over onze producten, diensten, speciale promoties of incentives. U kunt ervoor kiezen geen account aan te maken of niet om ons te voorzien van bepaalde informatie, maar dan moet je misschien niet in staat om te profiteren van veel van de functies op de site.
4. Neem contact met ons met een vraag of probleem. Als u contact opnemen met onze klantenservice, om uw behoeften beter te kunnen bedienen, zal een vertegenwoordiger u vragen om bepaalde persoonlijke gegevens zoals uw naam, postadres, telefoonnummer, mobiel nummer en / of e-mailadres op te geven.
DO Wij delen de informatie die wij ontvangen?
Hoewel de informatie die wij over u verzamelen is belangrijk voor ons, wij zijn niet in de business van het huren of verkopen van die informatie aan anderen.
Hoe veilig is de informatie die wij verzamelen?
www.frodelien.nl gelooft in het leveren van een veilige shopping ervaring voor al onze klanten. We willen dat u zich prettig voelt dat persoonlijke informatie zoals uw naam en adres op www.frodelien.nl
veilig worden bewaard door je hele shopping ervaring op de Site beschikbaar De site accepteert alleen bestellingen van webbrowsers die communicatie via Secure Socket Layer (SSL) technologie mogelijk te maken; bijvoorbeeld 3,0 versies of hoger van Netscape Navigator en versies 3.02 of hoger van Internet Explorer. Dit betekent dat u niet in staat om een ​​bestelling per ongeluk plaatsen via een onbeveiligde verbinding. Ondanks al deze voorzorgsmaatregelen, geen methode van overdracht via internet, of methode van elektronische opslag, is 100% veilig. Daarom terwijl wij ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke informatie te beschermen, kunnen we niet zijn absolute veiligheid waarborgen.
We maken gebruik van redelijke beveiligingsmaatregelen en nemen redelijk systeem, proces en de administratieve voorzorgsmaatregelen te beschermen tegen verlies, misbruik en ongeoorloofde toegang van uw persoonlijke gegevens onder onze controle. www.frodelien.nl kan niet garanderen de veiligheid van informatie die u ons stuurt via e-mail, online, in de winkel, of over je mobiele telefoon of apparaat. U verzendt dergelijke informatie op eigen risico.
ALGEMENE VOORWAARDEN, kennisgevingen en herzieningen
Als u ervoor kiest om de site te bezoeken op www.frodelien.nl, uw gebruik, bezoek en eventuele geschillen over privacy onderworpen aan deze Verklaring en onze gebruiksvoorwaarden, met inbegrip van beperkingen van de aansprakelijkheid. Als u zich zorgen maakt over privacy op de site, neem dan contact met ons op met een grondige beschrijving, en we zullen proberen om het op te lossen. Onze business verandert voortdurend, en dit Privacy Statement, zal de Gebruiksvoorwaarden en de site ook veranderen. We kunnen, naar eigen goeddunken, e-mail periodieke herinneringen van onze berichten en voorwaarden, tenzij u ons opgedragen niet te doen, maar je moet naar de site regelmatig te controleren om de recente wijzigingen te zien. Tenzij anders vermeld, zal elke herziene Privacy Statement voorafgaande Privacy Statement vervangen en zal gelden voor vroegere en huidige bezoekers. Wij staan ​​achter de beloftes die we maken, echter, en zal nooit wezenlijk veranderen onze privacyverklaring om het minder beschermend van klantinformatie in het verleden verzameld zonder kennisgeving betrokken klanten, hetzij door rechtstreeks te communiceren met de klanten of door het plaatsen van de veranderingen op de Site .